CSALÁD

Imádom a naplemente előtti szűrt fényeket, a meleg színeket, a gyönyörű tájakat. Ez az egyik oka annak, hogy a családi képeket, ha csak tehetem, a természetben készítem. A másik oka pedig, hogy ti zavartalanul csak egymásra tudjatok figyelni, hogy maga a fotózás is egy maradandó családi élmény legyen. Így olyan képeket tudok átadni nektek, amelyek érzelemmel, érintésekkel telítettek, igazak és őszinték. Természetesen a hűvösebb hónapokban stúdióba vonulunk, de ott is igyekszem mindig olyat választani, ami egy természetesebb környezetet biztosít számotokra.

A ruhaválasztásra különösen nagy hangsúlyt fektetek, sokat hozzátesz a képek hangulatához. A fotózás előtt mindenben segítségetekre vagyok, hogy a lehető legjobban passzoló szetteket válasszuk ki. Amennyiben pedig nincs időtök vagy kedvetek ezzel foglalkozni, örömmel biztosítok nektek stylistot, aki leveszi a vállaltokról ezt a terhet és pazar összhangot teremt az öltözködéssel. 

Nagyon köszönöm,
hogy ellátogattál az oldalamra!

Ha további információra van szükséged, vagy szeretnéd, hogy megörökítsem a Ti pillanataitokat, itt tudsz nekem üzenetet küldeni.